Problems with the forum
Results 1 to 9 of 9

Thread: Problems with the forum

  1. #1
    teineotter's Avatar

    Join Date
    May 4th, 2018
    Location
    Pizzaland
    Posts
    57

    Problems with the forum

    Hello everyone, I hope you're having a great day!
    I just wanted to say that whenever I try to login to my account I often get the "thank you for logging in" screen but when it redirects me to the forum I'm not logged in!
    I'm also logged out whenever I read a thread or visit different sections of the forum, I'm currently using Win 10 if it's of any help, thanks!

  2. #2


    Join Date
    December 7th, 2017
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    14
    Same. It's been that way for me for about a week but I find just hitting refresh logs me in again - the downside is I have to hit refresh on every single new page I open within the forum. Same goes for marking posts as 'read', seeing any new posts etc. If I come back to the forum after a couple of days it's sort of suspended at the snapshot in time from when I last used it (evident because the clock at the bottom of the page is wrong) until I actively refresh it. Bizarre.

  3. #3
    Matt's Avatar

    Join Date
    June 24th, 2016
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    486
    Sorry 'bout that! The forums have been acting most peculiar lately (there were some server changes made on the back end that I think might be the cause).

    I made some changes a day ago to hopefully sort it out. If you visit the forums and hit Ctrl+F5 once or twice, does that solve the problem for you permanently or does the weird logging out thing keep happening even afterwards?
    Everything in moderation, including moderation.

  4. #4
    Bishop's Avatar

    Join Date
    May 8th, 2018
    Posts
    2
    Not sure if it's just me but things still feel a bit off, takes awhile to update the forums or recognise I'm logged in.

  5. #5


    Join Date
    December 7th, 2017
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by Matt View Post
    If you visit the forums and hit Ctrl+F5 once or twice, does that solve the problem for you permanently or does the weird logging out thing keep happening even afterwards?
    It keeps me logged in after the first refresh (logging out again also needs another refresh before it'll register) but each new page I visit still needs to be refreshed before I can see the most up to date version. It's still happening the same today :S.

  6. #6
    Matt's Avatar

    Join Date
    June 24th, 2016
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    486
    Alright, thanks for letting me know! I wonder what those server monkeys did in the background...

    I'll continue working on it and update you all soon. Cheers!
    Everything in moderation, including moderation.

  7. #7
    Matt's Avatar

    Join Date
    June 24th, 2016
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    486
    Ooookay, I think it should be all fixed now. Fingers crossed.

    Is anyone still experiencing any of the above issues? If so, try doing one last Ctrl+F5 and see if that does the trick.
    Everything in moderation, including moderation.

  8. #8


    Join Date
    December 7th, 2017
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    14
    Fixed thanks!

  9. #9
    teineotter's Avatar

    Join Date
    May 4th, 2018
    Location
    Pizzaland
    Posts
    57
    I'll see if it works as soon as I get back! Thanks!

    Edit: it all runs smoothly now, thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •